ZOMEREDITIE 2020

ME-TIME🥰

Wat een rare periode. De lente-editie van de VONK-dag is gecanceld door de COVID-19 maatregelen. Gelukkig konden wij in overleg met Landgoed Bleijendijk de zomereditie in aangepaste vorm door laten gaan. Het mocht met een maximum van 6 deelnemers en dat hebben we gedaan.

Een dag om nooit te vergeten! Lees hieronder waarom!

Op zaterdag 4 juli was de eerste VONK-dag van 2020 dan toch een feit! Een mooie dag, niet te warm en heerlijk stil op het landgoed. Door COVID-19 zijn er nog steeds weinig activiteiten op het landgoed.

De deelnemers worden ontvangen in het Jagershuis met heerlijke huisgemaakte lekkernijen en een lekker kopje thee of slow koffie.

We starten de dag met een combinatie van ademhalen, yinyoga en kundalini yoga om echt connectie met jezelf te maken. Na een hectische onzekere periode is echt even aandacht voor jezelf  een cadeau. 

Daarna tijd om stil te staan bij wat je nu eigenlijk echt wilt. Ruimte om het te beschrijven, te ontdekken en vooral vast te leggen om daarna mee te nemen voor het tweede helft van het jaar.

De lunch van Oerwoud is inmiddels een vaste waarden geworden tijdens de VONK-dagen. Dit keer in een bijzondere vorm….. een picknick. Het is tenslotte ‘me-time’ dus ook even rustig je lunch (corona-proof) eten op een plekje dat jij uitzoekt met je picknick-kleedje. De lunch was weer verrukkelijk.

De middag begon met het maken van echt contact zonder dat je de ander aanraakt. Een mooie manier om te ervaren en te oefenen met contact maken op energetisch niveau. Dit kan zoveel intenser zijn dan een vluchtige aanraking. Met een ‘levend’ octogram hebben we de energetische verbindingen zichtbaar gemaakt. Een mooie intense ervaring voor ons allemaal.

Na een korte break zijn we dieper contact gaan maken met onszelf door heerlijk vrij te bewegen onderleiding van Marieke die ons de ‘fun’ kant van kundalini yoga heeft laten ervaren. Deze ervaring ging over in een diepe echte zomer vinyasa flow yoga om de dag mee af te sluiten.

Een lekkere borrel, een mooie aandenken voor de deelnemers in de vorm van een boekje met tips en tricks en oefeningen voor thuis maakte het weer een bijzondere dag.

Wij zijn super dankbaar dat we ondanks alle maatregelen deze mooie dag hebben mogen verzorgen.

 

"Heerlijk, dit was precies wat ik nodig had na zo'n hectische periode thuis. Even tijd voor mijzelf, weer opladen en contact maken met mijzelf! Echt een cadeau."
Deel met iedereen die jij zo’n dag van persoonlijke ontwikkeling en groei gunt.