ZOMEREDITIE 2019

FIRE UP🔥

Deze editie van de VONK-dag was op zaterdag 22 juni. De langste dag van 2019! 

Let’s VONK!🔥☀️❤️

FIRE UP

Deze editie van de VONK-dag was op zaterdag 22 juni. De langste dag van 2019! 

De dag stond in het teken van het element VUUR. Vanuit passie en liefde lag de focus op ons hartcentrum. Door verschillende vormen van yoga en meditatie hebben we ons hart geopend om intense vreugde te mogen ervaren.

Hoe was de dag?

We hebben oefeningen gedaan om ons bewustzijn en zelfliefde te vergroten. Compassie en het aangeven van je grenzen klinkt makkelijker dan het is. Tijdens de VONK-dag nemen we de tijd om dit daadwerkelijk te ervaren. Door contact te maken met ons hart konden we vanuit een diepe verbinding contact maken met de natuur en met elkaar.

We hebben ervaren hoe “spelen” ons energie kan geven. We voelen ons volledig vrij als we zonder vooraf bepaalde richting huppelen in een open veld met hoge grassen. Spelen is een geweldige manier om jezelf op te laden! Aan het einde van de dag gaan alle deelnemers naar huis met een bellenblaas om ook thuis verder te spelen en de vreugde te delen met vrienden en familie.

De lunch van Oerwoud mocht uiteraard niet ontbreken: kleurrijke salades, vrolijke dipjes, healthy crackers en uiteraard heerlijke eetbare bloemen om onze energie te voeden.

Gedurende de dag hebben we onderzocht wat je op dit moment weerhoudt om pure vreugde te ervaren en welke dingen voor jou pure vreugde opleveren. Dit is voor iedereen anders. Als we ontdekken waar het vuur in ons hart van gaat branden, dan zijn we in staat onze eigen VONK aan te steken!

Klaar om de energie van de zomer optimaal te benutten: FIRE UP!

Een paar prachtige quotes over deze VONK-dag waar we heel dankbaar voor zijn.

“Een hele dag weg uit de dagelijkse drukte, rust, natuur en alleen maar aandacht voor je eigen koppie en lijf. Met de Vonkdag stond de wereld even stil met mezelf als middelpunt. Wie wil dat nou niet. Heerlijk.”

“Een hele inspirerende en tegelijk ontspannen dag die je iedereen gunt. Je wordt er helemaal blij van en gaat weer met meer aandacht letten op wat en wie jou energie geeft zodat het vonkje blijft branden.”

“Dit was een dag voor mij, zoals ook werd gezegd en herhaald: Dit is jouw dag, niets moet en geniet er van. Zo voelde dat ook echt. Namasté.”

“Een prachtige dag met inspirerende nieuwe ervaringen, in een mooie omgeving en met liefde en aandacht georganiseerd.”

“Ik heb een heerlijke vonkdag beleefd. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Alexandra en Marieke vullen elkaar goed aan. Een aanrader!!!”