ZOMEREDITIE 2018

Tune in ☀️ Open up

De eerste editie van de VONK-dag was op 16 juni 2018. Samen met 14 enthousiaste mede-vonkies hebben we een fantastische dag beleefd op landgoed Bleijendijk. 

Met veel passie en liefde hebben Marieke en Alexandra deze dag samengesteld. Door het prachtige weer hebben we, na een heerlijke yin yoga sessie en een verdiepende oefening om dichtbij jezelf te blijven, buiten van een kleurrijke lunch kunnen genieten. In de middag hebben we de kracht van onze energie ervaren door samen een reiki-cirkel te vormen. Door de open-up vinyasa flow yoga sessie konden we onze energie volledig laten stromen en stralen. We hebben de dag feestelijk afgesloten tijdens de borrel en geproost op het leven.

Deze mooie dag is beoordeeld door de deelnemers beoordeeld met 5 volle sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Daar zijn wij super trots op!

Let’s celebrate life, Let’s VONK!

Een paar prachtige quotes over deze VONK-dag waar we heel dankbaar voor zijn.

“Een hele dag weg uit de dagelijkse drukte, rust, natuur en alleen maar aandacht voor je eigen koppie en lijf. Met de Vonkdag stond de wereld even stil met mezelf als middelpunt. Wie wil dat nou niet. Heerlijk.”

“Een hele inspirerende en tegelijk ontspannen dag die je iedereen gunt. Je wordt er helemaal blij van en gaat weer met meer aandacht letten op wat en wie jou energie geeft zodat het vonkje blijft branden.”

“Dit was een dag voor mij, zoals ook werd gezegd en herhaald: Dit is jouw dag, niets met en geniet er van. Zo voelde dat ook echt. Namasté.”

“Een prachtige dag met inspirerende nieuwe ervaringen, in een mooie omgeving en met liefde en aandacht georganiseerd.”

“Ik heb een heerlijke vonkdag beleefd. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Alexandra en Marieke vullen elkaar goed aan. Een aanrader!!!”