WINTEREDITIE 2019

DROOM ❄️💜✨

In de winter trekt  de natuur zich terug. Verstilt. Althans dat lijkt zo aan de buitenkant. Als je verder kijkt dan is onder dat stille oppervlak alles volop in beweging. Alles wordt klaar gemaakt om strakjes in de lente in overvloed te kunnen manifesteren. De connectie wordt gemaakt met het innerlijk verlangen, de blauwdruk. Daar waar de droom ligt te wachten om geleefd te worden. 

Op zaterdag 30 november was de laatste VONK-dag van 2019! Een prachtige dag, koud en met een heerlijk zonnetje, mystiek en voldoende ruimte voor dromen.

De deelnemers werden warm onthaalt met heerlijke huisgemaakte lekkernijen en een lekker kopje thee of slow koffie.

Startend met een intense yoga-sessie waarbij aandacht was voor het voeden van onze nierenergie en het respecteren van de kwaliteiten van water. De combinatie van yin en yang energie maakte dat de dag goed begon en er ruimte was om contact te maken met de dromen en de krachten diep in jezelf. Tijdens de  heerlijke breathwalk in het zonnetje werd in stilte nog eens extra contact gemaakt worden met de dromen. 

De lunch van Oerwoud is inmiddels een vaste waarden geworden tijdens de VONK-dagen. Dit keer was er een heerlijke bietensoep, gegrilde aubergines, een salade en heerlijke spreads van onder andere zwarte bonen. 

De middag begon met een mooie visualisatie van een ontkiemend zaadje. Het zaadje dat door de andere zaadjes werd afgehouden van zijn doel….. namelijk ontkiemen. Daarna was er een mooie Kundaliniyogasessie waarbij werd gewerkt aan de nierenergie. 

Na een korte break was er nog tijd voor een mooie wandeling in het zonnetje waarbij ruimte was om na te denken wat er op dit moment speelt waardoor je af wordt gehouden om je dromen te realiseren.

Met een krachtige ademhaling om naar binnen te keren werd een start gemaakt om voor te bereiden op het ijsbad. Het ijsbad dat dit keer echt in het teken stond van het achter laten,  het letterlijk afspoelen van alles wat jou weerhoudt van het realiseren van je dromen. Door in het koude water te stappen werd een enorme stap gezet want daarbij voel je echt dat jij veel sterker bent dan jouw gedachten. In het ijswater is geen ruimte voor gedachten, die paar minuten in stilte met jezelf laten je opnieuw geboren worden, maken je super energiek en geven je het geloof terug dat je meer kan dan je denkt! Een mooie afsluiting van een heerlijke dag.

 

"Wat heb ik genoten van VONK! Echt even niks, even echte stilte horen. In mijn best volle leven met een gezin, eigen bedrijf, familie, vrienden wat het gewoon heerlijk om even te connecten met mezelf en de natuur, om even stil te staan. Ik vond het wederom echt bijzonder!"
Marloes
Eigen ondernemer
Deel met iedereen die jij zo’n dag van persoonlijke ontwikkeling en groei gunt.