WINTEREDITIE 2019

DROOM ❄️💜✨

In de winter trekt  de natuur zich terug. Verstilt. Althans dat lijkt zo aan de buitenkant. Als je verder kijkt dan is onder dat stille oppervlak alles volop in beweging. Alles wordt klaar gemaakt om strakjes in de lente in overvloed te kunnen manifesteren. De connectie wordt gemaakt met het innerlijk verlangen, de blauwdruk. Daar waar de droom ligt te wachten om geleefd te worden. 

Op zaterdag 30 november staat alweer de laatste VONK-dag van 2019 gepland. Dus zorg dat jij erbij bent!

Deze dag zal een mix zijn van
– verschillende, elkaar aanvullende en versterkende, yogastijlen,
– bewegen, creativiteit en zelfonderzoek,
– connectie met de natuur,
– heerlijk voedend eten en drinken
– wijsheden vanuit de traditional Chinese medicine,
– bewustzijnsleer,
– voedingsleer,
– reiki.
Kortom een one-day retreat die door veel van de vorige deelnemers wordt omschreven als een unieke ervaring, een echte experience!

Marieke en Alexandra nemen je helemaal mee in de energie van de winter en laten je ervaren hoe jezelf voor jouw winter Vonk kan zorgen. Zo ga je energiek de winter in en kom je energiek de winter uit.

Wij zien je graag op deze winter VONK-dag. Jouw investering voor deze dag is € 135,=.

Lees hier alles over de vorige edities van de VONK-dagen. Ondertussen zijn er al 6 verschillende edities geweest met ieder een eigen thema. Een thema dat linkt aan de periode van het jaar.

"Wat heb ik genoten van VONK! Echt even niks, even echte stilte horen. In mijn best volle leven met een gezin, eigen bedrijf, familie, vrienden wat het gewoon heerlijk om even te connecten met mezelf en de natuur, om even stil te staan. Ik vond het wederom echt bijzonder!"
Marloes
Eigen ondernemer
Deel met iedereen die jij zo’n dag van persoonlijke ontwikkeling en groei gunt.