Een speciale editie van de VONK-dag; een dag voor (tri)-athleten. Of je nu gaat voor de snelste tijd of dat je nog meer wilt genieten van je favoriete sport, deze dag is een verrijking. Een dag speciaal voor triatleten die het beste uit zichzelf willen halen. 

Triatleten die naast de reguliere loop, fiets en zwemtrainingen op zoek zijn naar verdieping, verrijking een aanvullingen om op die manier de prestatie te verhogen.

Met veel passie en liefde worden de VONK-dagen door Marieke en Alexandra samengesteld zodat jij optimaal kan genieten. Ze hebben hun expertises gebundeld en die brengen ze op een creatieve manier samen. Denk hierbij aan vinyasaflow yoga, yin yoga, kundalini yoga, voedingsleer, ademhalingstechnieken, vitaliteitscoaching en elementen uit de bewustzijnsleer en de traditional Chinese medicine. Nu worden al deze elementen samengevlochten tot een dag voor jouw als triathleet zodat je MINDSET, FOCUS, HERSTEL, KRACHT, ADEMHALING en VOEDING beter wordt. 

Tijdens een VONK-dag brengen we elementen samen uit het 2VONK! Octogram.

Voor wie is deze dag

Voor iedereen die graag triathlons doet of als je fanatiek loper of fietser bent! Kortom als jij in jezelf wilt investeren en daarnaast jezelf een dag off-the-grid gunt.

Tot 14 november!

ps: wil je een dag met je eigen trainingsmaatjes, laat het ons weten, wij maken het graag op maat voor je!

 

De unieke elementen van EEN VONK-dag

Marieke & Alexandra

Marieke en Alexandra zijn de initiatiefnemers van de VONK-dag. Een bijzondere dag waar ze jou op een laagdrempelige manier laten  ervaren waar jij toe in staat bent. Met hun unieke aanpak laten ze ook jouw vonk branden en stralen! 

 

Landgoed Bleijendijk

Landgoed Bleijendijk is een particulier natuur- en stiltegebied van circa 100 hectare, gelegen aan de meanderende Essche stroom in Vught. Een pareltje in het Brabantse land. Maak kennis met deze energieke locatie tijdens onze VONK-dag.

 

Oerwoud

Oerwoud is een stadtuinwinkel & vegan health café in hartje Den Bosch. Larisa van Oerwoud verzorgt de lunch op de VONK-dag met de meest verse, pure en eerlijke ingrediënten van bio dynamische boeren uit de buurt en uit eigen tuin.

 

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe VONK-dagen en mooie blogs van 2 VONK!