ENERGIE IN HET TEAM, ENERGIE IN HET BEDRIJF, BETERE RESULTATEN!

Haal de volle potentie uit je team. Unleash the power!

Om het optimale uit het je team of uit je bedrijf te halen is het van belang dat ieder teamlid voldoende energie heeft. 

Een dag of middag met het bedrijf of team heeft niet  een standaard MBTI of Discovery Insights tool als uitgangspunt maar werkt op diepere verbindingen. We hebben een holistische benadering en hiermee heeft het programma impact op zowel de deelnemers zelf als het team.

Een VONK-dag voor bedrijven bevat de elementen uit het 2VONK! octogram om ieder individu contact te laten maken met zijn individuele potentie. Bewustwording, verandering en ontwikkeling start, ook binnen teams en groepen, met het nemen van verantwoordelijkheid over jezelf. 

Omdat ieder team uniek is bespreken we graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf of voor jouw team. Neem contact met ons op zodat we je persoonlijk kunnen adviseren.

Optimale teamprestaties

Voor een optimale teamprestatie is het belangrijk dat er verbinding is. Ieder teamlid is zelf verantwoordelijk om in optimale conditie te komen, volledig opgeladen en in verbinding met zijn of haar drive. Dan pas is het mogelijk om te verbinden met de andere teamleden en het gezamenlijke doel.

Hierdoor ontstaat meer energie, meer innovatie en een betere verbinding waardoor veranderingen met meer veerkracht worden omarmd. Verhoogd bewustzijn draagt bij aan persoonlijk leiderschap en resulteert in gelukkigere – en daarmee ook productievere – medewerkers.

Tijdens een dag van 2VONK! wordt gewerkt aan de verbinding onderling, elkaar beter leren kennen, elkaar beter begrijpen en elkaar respecteren. 

Hoe teams hun VONK-dag hebben beleefd

Een teamsessie met als doel elkaar (beter) leren kennen en de samenwerking te bevorderen. Heerlijk hoe de groep uit zijn comfort zone wordt gehaald door te starten met een ademhalingsoefening. Los van dat dit altijd goed is om te doen, creëert dat ook een sfeer waarbij deelnemers zich meer open gaan stellen voor het programma. Het elkaar leren kennen en de bevordering van de onderlinge samenwerking gebeurt op een creatieve, interactieve manier en we zijn de dag goed geëindigd met concrete acties. Knap resultaat voor een dagje samenzijn, het is nu aan ons zelf om door te pakken. Well done.
Rob Schot
Directeur bij Van Lanschot
@ Marieke en alexandra: super veel dank voor jullie lieve zachte krachtige begeleiding van deze dag, jullie zijn beiden representatief hoe krachtig dromen en energie kunnen zijn en hoe gaaf het is ze te verwezenlijken, Namaste 🙏
Theo Brouwers
Directeur bij Actiam

“Erg leuk en inspirerend maar ook confronterend. Dat maakte de dag zeer veelzijdig.”

“In een prima setting (rustig/sfeervol/energie gevend voor al de natuur), dagen de trainers dagen je uit op een vertrouwelijke manier. Dit geeft rust, resultaat en energie om aan de slag te gaan!”

“Hoewel de inhoud cq aanpak volledig buiten mijn comfort zone lag heb ik de dag als zeer inspirerend ervaren. De energieke coaches weten je met hen enthousiasme aan te steken en weten in een ongedwongen sfeer toch nuttige informatie over het team en de teamleden boven water te krijgen. Zij leggen daarmee een basis waarmee het team handvaten krijgt aangereikt waar ze mee verder kunnen om meer als team te functioneren en gebruik te maken van elkaars sterke punten. De oefeningen gedurende de dag creëren mooie rustmomenten waarin je e.e.a. goed kan laten bezinken. Kortom een welbestede dag in een prettige sfeer en omgeving.”.                      

“Jullie waren allebei fantastisch! Leuk om jullie achtergrond in de financiele wereld te horen waardoor het nog meer aansluit denk ik en vertrouwen geeft.”

 

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe VONK-dagen en mooie blogs van 2 VONK!