ZOMEREDITIE voor ONDERNEMERS 2019

FIRE UP🔥

Deze editie van de VONK-dag is een special voor ondernemers. Deze vindt plaats op maandag 15 juli 2019. 

Let’s VONK!🔥☀️❤️

Herken je dat: de zaak gaat altijd voor…..
Wanneer neem jij écht even tijd voor jezelf?
Volledig onthaasten zodat er ruimte komt voor nieuwe creatieve ideeën? 

Echt even het gevoel dat je ‘leeft’ ipv dat je geleefd wordt door je agenda, to-do-lijstjes, leveranciers, klantwensen enzovoort!

Gun jij jezelf een break
Veel ondernemers gunnen zichzelf weinig vrije tijd terwijl het juist zo belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Zit je zelf goed in je energie, dan kun je excelleren met je business. En hetzelfde geldt voor je personeel. Af en toe de natuur in en terug naar je eigen kern draagt bij aan je werkgeluk. Beter nog, het draagt bij aan werkvreugde! 

Even stilstaan om vervolgens weer te versnellen! Dat merk jezelf, dat merken je vrienden en familie, dat merkt je personeel en natuurlijk je klanten.

Een speciale dag voor jou en jouw ondernemende collega’s in Den Bosch
Een aantal van jullie hebben wij persoonlijk gesproken over een speciale dag voor ondernemers en hun medewerkers. Wij organiseren nu al ruim een jaar one-day retreats en zien hoe het zijn vruchten afwerpt. Ruimte voor jezelf maar ook met gelijkgestemde. Ruimte voor creativiteit maar misschien ook voor mooie samenwerkingen. In ieder geval heel veel inspiratie!

Omdat dit een speciale editie wordt vragen we een speciale prijs. Maar naast die prijs breng je iets mee voor de lunch, voor bij de koffie of voor bij de borrel. 

PROGRAMMA

  • 09:00- 09:30.  Ontvangst
  • 09:30-12:30.   Ochtendprogramma 
  • 12:30-13:45.   Lunch verzorgd door jullie zelf
  • 13:45- 16:45.  Middagprogramma
  • 16;45- 17:30.  Afronding en borrel
 

Een paar prachtige quotes over deze VONK-dag waar we heel dankbaar voor zijn.

“Een hele dag weg uit de dagelijkse drukte, rust, natuur en alleen maar aandacht voor je eigen koppie en lijf. Met de Vonkdag stond de wereld even stil met mezelf als middelpunt. Wie wil dat nou niet. Heerlijk.”

“Een hele inspirerende en tegelijk ontspannen dag die je iedereen gunt. Je wordt er helemaal blij van en gaat weer met meer aandacht letten op wat en wie jou energie geeft zodat het vonkje blijft branden.”

“Dit was een dag voor mij, zoals ook werd gezegd en herhaald: Dit is jouw dag, niets moet en geniet er van. Zo voelde dat ook echt. Namasté.”

“Een prachtige dag met inspirerende nieuwe ervaringen, in een mooie omgeving en met liefde en aandacht georganiseerd.”

“Ik heb een heerlijke vonkdag beleefd. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Alexandra en Marieke vullen elkaar goed aan. Een aanrader!!!”