MARIEKE

A263B3F8-601D-47AD-93D3-D9ED7FD34250

Er is een digitaal condoleance register geopend voor Marieke. Hier kan je iets moois achterlaten. 

Het register kan je bereiken via deze link.

Marieke en triatlon

Op trikipedia is een mooi artikel geschreven over Marieke en haar passie voor de triatlon. Het artikel kan je lezen via deze link.

Marieke was volop aan het trainen voor haar eerste hele triatlon. Samen met Bart had ze mooie plannen gemaakt. Stap voor stap waren ze aan het toewerken naar prachtige prestaties. En met de sprankeling van Marieke en haar innerlijke kracht en fun waren ze een inspiratie voor velen. Altijd met een grote smile, altijd met haar, grote supporter, coach, materiaalman, Bart aan haar zijde. Zo goed op elkaar ingespeeld. Samen op weg naar Kona, Hawai.  Tijdens het afscheid heeft Bart daar nog prachtige emotionele en inspirerende woorden over gesproken. Wat een top team waren ze! 

Door liefde zo intens verbonden, daardoor zo krachtig samen.

Marieke was altijd aan het sporten met een smile en als het even niet meer zo makkelijk ging dan was daar de energie gevende mantra:

light, light, easy, easy, smooth, smooth, smile, smile

Met deze mantra leek het af en toe alsof ze vleugels had. En die had ze!

Marieke en NM2H

Marieke was oprichter van NM2H. Dat staat voor No Mountain 2 High. Samen met Bart was ze eigenaar van NM2H en ook daar waren nog zoveel mooie plannen. De naam past ook zo goed bij Marieke en Bart. Graag in de bergen, genieten van de natuur, altijd streven naar mooie hoge uitdagende doelen. Maar wel altijd met een smile, een grote smile! Met fun, stralend en vanuit innerlijke kracht. 

Kijk ook eens op de site van NM2H, daar vind je ook mooie inspirerende blogs die ze met veel liefde en met hart en ziel schreef. 

Vanuit NM2H richtte Marieke zich vooral op bewustzijnscoaching en energiemanagement. Vanuit NM2H heeft ze veel mensen gecoacht, veel teams begeleidt en daardoor ook veel harten geraakt. 

Inspirerend tekst die veel troost geeft

“This body is not me. 

I am not limited by this body.

I am life without boundaries.

I have never been born, and I shall never die.

Look at the ocean and the sky filled with stars,

manifestations from my wondrous true mind.

Since before time, I have been free.

Birth and death are only doors through which we pass,

sacred thresholds on our journey.

Birth and death are a game of hide-and-seek.

So caught with me, hold my hand, let us say good-bye,

say good-bye, to meet again soon.

We meet today.

We will meet tomorrow.

We will meet at the source every moment.

We meet each other in all forms of life.”

Een paar mooie beelden

De tekst uit onze nieuwsbrief van mei resoneert nu zo intens:
 “Met een goede basis, goede voeding, goede mindset, fun en een bewuste juiste ademhaling kan je zoveel meer genieten van de dingen die je graag wilt doen en onderneemt!”


Marieke heeft haar leven echt zo geleefd. Ze genoot volop van het leven. Een inspiratiebron voor ons allemaal. Met haar glimlach, haar Vonk, haar positieve instelling, haar tomeloze energie en haar liefde voor de natuur maakte ze iedere dag de wereld om haar heen een beetje mooier en stralender.

Hopelijk heeft ze jouw ook geraakt om je leven te leven, je energie te laten stromen en er vol voor te gaan! Leef je leven, let’s vonk, leef #deleven!