Hoi, leuk dat jij dit leest. Wij zijn Marieke & Alexandra en wij delen de passie om mensen te inspireren en de magie van de universele energie te laten ervaren.

Wij maken maatwerk coachingsprogramma’s voor iedereen die opzoek is naar balans. Door een combinatie van energiewerk, lichaamswerk en bewustzijncoaching ontstaat een holistische aanpak die een diepe werking heeft en je leven voorgoed veranderd. 

Recentelijke ontvingen we nog deze mooie recensie voor zo’n maatwerkprogramma.  

Ik ben door deze coaching steviger in mijn schoenen komen staan. Kan nu goed omgaan met stress en heb veel profijt van de ademhalings- en ontspanningsoefeningen. De 1 op 1 gesprekken waren prettig en hebben mij veel over mijzelf geleerd.

Als jij dit ook wilt? Neem dan contact met ons op.

Marieke de Leede

Marieke heeft een achtergrond in bewustzijnsleer, reiki, kundalini-yoga en vitaliteitscoaching. Ze is energiek, sportief, positief en wordt erg blij van natuur én avontuur. 

Ze is continu op zoek naar de balans tussen bewegen en stilstaan, tussen groei en reflectie, tussen verdiepen en stralen. Deze ervaringen deelt ze graag met je! 💖

Marieke is ook eigenaar van ‘No Mountain 2 High’. Met haar bedrijf focust ze zich op bewustzijnsontwikkeling en energiemanagement. Kijk ook eens op www.NM2H.nl om meer te weten te komen!

Alexandra van Kessel

Alexandra heeft een 500 uur certificering bij de Yoga Alliance voor zowel vinyasa flow yoga als yinyoga. Meditatie en Pranayama (ademhalingstechnieken) zijn hierin een belangrijk onderdeel. Op dit moment wordt zij opgeleid in de Traditional Chinese Medicine (TCM). 

Ze heeft een enorme gedrevenheid om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Daarnaast is ze een sprankelende, warme persoonlijkheid. 

Alexandra is ook eigenaar van Tonboxa. Hiermee focust ze zich op het ‘superchargen’ van leidinggevenden en medewerkers. Tenslotte is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen pad. Kijk ook eens op www.tonboxa.nl om meer te weten te komen. 

Love, Light, Joy! 🧡✨🙏🏼