Nog één kans in 2020.
Geef je energieniveau een boost!

Vrijdag 18 december

Een unieke combinatie van theorie en ervaren.

Nog opleidingsbudget 'over'? Dit is je kans!

2020 is bijna voorbij…. Door Covid en het thuiswerken zijn veel opleidingen en trainingen afgezegd of uitgesteld. In kleinschalige setting is het gelukkig weer mogelijk om face to face, in het echt en lekker in de natuur samen te komen.
 
Heb jij je opleidingsbudget, duurzame inzetbaarheidsbudget, groeibudget of persoonlijk budget voor 2020 nog niet gebruikt?
Dan is dit je kans om het jaar energiek en stralend af te sluiten!

Kleinschalige trainingsdag

Wij organiseren nog één kleinschalige trainingsdag dit jaar. Het is tenslotte zo’n ander jaar geworden dan we vooraf hadden bedacht met z’n allen. 

Het is een inspirerende en leerzame dag waarin je gaat beleven en ervaren hoe je je eigen energieniveau kunt sturen. Je leert en over de werking van je ademhaling, beweging, slaap, natuur, voeding, koude exposure, mindset en doelen stellen. En het mooie is dat je het ook allemaal gaat ervaren!

En het blijft niet bij deze dag, je krijgt concrete handvatten en tools mee om goed voor jezelf  te blijven zorgen in deze uitdagende periode van veel thuiswerken in donkere gure winterdagen.

Voor wie is deze dag?

Voor professionals die zichzelf na een jaar lang hard werken een dag voor zichzelf gunnen en nog willen investeren in zichzelf.
 

Wat?

Een dag om op te laden, te leren, te ervaren, te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en nieuwe doelen te stellen voor 2021.
 
Iedereen heeft 2020 anders beleefd: de een heeft eenzaamheid ervaren, de ander is gegroeid door nieuwe kansen, weer een ander heeft veel stress ervaren…. wat het ook is, het is altijd goed om daar even bij stil te staan, te reflecteren en te kijken wat je kunt leren en wat je nog nodig hebt om dit jaar energiek af te sluiten.

Wat mag je verwachten?

  • Theoretisch kader rondom de 8 energie elementen.
  • Het persoonlijk ervaren van de kracht van de combinatie van deze elementen.
  • Een uitgebreid naslagwerk voor thuis.

Praktische info

Deze dag start om 09.00u en duurt tot 17.00u

Landgoed Bleijendijk, Vught

De investering is € 495,00 exclusief btw.

Heb je vragen bel of app ons!

DE TRAINERS

Marieke

06 44 44 27 54
marieke@2vonk.nl

Alexandra

06 53 42 15 82
alexandra@2vonk.nl