Doelen stellen is leuk, de brandstof voor jouw VONK!

DOEL STELLEN: MAAK ER TIJD VOOR

Na de introductie van het 2VONK! Octogram (lees het hier nog eens na) is het tijd voor de eerste stap.

We beginnen bij het element Doelen stellen. Als je weet wat je wilt doen, dan kunnen de andere elementen bijdragen aan het realiseren van je doelen. 

Vanuit 2VONK! geloven we dat, naast het stellen van doelen, voldoende beweging, meditatie en het trainen van ons brein, de kracht van ademhaling, voeding, rust en voldoende slaap, natuur en koude training allemaal essentieel zijn om jouw VONK volledig te laten stralen. 

 

Time flies when your having fun

Inmiddels is de eerste maand van 2020 al weer ruim voorbij. De nieuwjaarsborrels zijn geweest en de gesprekken over ‘goede voornemens’ verdwijnen naar de achtergrond. Voor ons gevoel is januari voorbijgevlogen. Daarom is het belangrijk om weer even een stapje terug achteruit te doen en te kijken of we onze tijd besteden aan de dingen die we daadwerkelijk willen doen. 

Start met doelen stellen

Als eerste element voor 2020 besteden we daarom aan het stellen van doelen. Zonder doel geen richting. Om je doelen te realiseren helpt het om ze te delen: spreek ze uit en maak andere deelgenoot van je plannen.

Ook wij hebben mooie plannen gemaakt voor 2020 en delen deze ook graag met jou. Samen willen we ieder seizoen weer mooie VONK-dagen organiseren. Ook komt er dit jaar een echte “VONK-experience”; een weekend met al het beste voor jouw VONK-gevoel. Daarnaast hebben wij tot doel gesteld dat we minimaal 12 VONK-dagen voor bedrijven gaan organiseren.

Los van 2VONK! hebben we uiteraard ook persoonlijke doelen gesteld, dingen waar onze VONK van gaat stralen. Marieke wil in 2020 haar eerste halve triathlon volbrengen en gaat zich verder verdiepen in de kracht van de adem. Alexandra gaat voor haar eerste kwart triathlon en hoopt haar opleiding voor voedingstherapeut af te ronden. Kortom mooie nieuwe plannen en uitdagingen voor het nieuwe jaar. 

Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk om in optimale conditie te blijven, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Daarnaast is het belangrijk om grote doelen op te knippen in concrete acties zodat je stap voor stap een stukje dichterbij je einddoel komt.

Hoe concreter, hoe beter!

Hoe zijn we gestart met het realiseren van die doelen?

In de eerste maand van 2020 lag bij Alexandra de focus op haar studie Voeding en Acupunctuur. Met twee belangrijke examens op 1 februari heeft ze haar tijd voor een groot deel besteedt aan de verdieping in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit was een duidelijk en concreet korte termijn doel, volledig in het teken van haar hoofddoel voor 2020. En met succes: beide examens zijn gehaald!

Marieke heeft zich in januari aangemeld voor een opleiding tot ademtherapeut; een mooie focus om te verdiepen komend jaar. Ook heeft ze zich aangemeld voor de halve triathlon in Mallorca op 17 oktober 2020. Dit zorgt voor duidelijke richting om te trainen. 

Heb jij je al aangemeld?

Ontdek hoe leuk het is om doelen te stellen, zowel op korte als lange termijn. Het geeft richting en het helpt je echt met het maken van keuzes. Dit is belangrijk om jouw VONK te laten stralen. 

Heb je je nog niet aangemeld voor de challenge “doelen stellen” doe dat dan nu!

We ondersteunen je met handige achtergrond informatie, leuke challenges, uitdagende opdrachten voor jezelf, filmpjes, geluidsopnames enzovoort. 

Deel dit met iedereen die wat extra energie kan gebruiken.

Wij zijn Marieke en Alexandra en wij delen de passie om mensen te inspireren en de magie van de universele energie te laten ervaren.

Geef een reactie