De aarde

Ons adres: Aarde, Zonnestelsel, Melkweg, Laniakea, Universum, Multiversum………..

Als je vanuit de ruimte kijkt naar onze aarde dan besef je hoe uniek ze is. Dan besef je hoe kwetsbaar en klein ze is. Door de dampkring die om onze aarde zit kunnen we leven op aarde, kunnen wij daar wonen, kunnen wij bestaan!

Daarom noemen we onze aarde ook vaak moeder aarde. Omdat zij ons net als een moeder veilig laat voelen, ons voedt, ons comfort geeft en ons leven mogelijk maakt. Onze aarde heeft alles, er is grond om op te verbouwen, er zijn rivieren die zorgen voor water en er is zuurstof. Alles is perfect op elkaar afgestemd. Onze aarde zal altijd alles doen om in balans te blijven, om alles perfect op elkaar afgestemd te houden. Als wij daar grof op ingrijpen door bijvoorbeeld veel van onze bossen te verbranden, de ijskappen met kostbare waterreserves te laten smelten enzovoort, dan krijgt onze moeder aarde het steeds moeilijker om dat evenwicht te bewaren.

Hetzelfde geldt voor ons lichaam, dat is ook constant op zoek naar de perfecte afstemming. Als we onszelf niet goed voeden of te weinig slaap, ontspanning of beweging gunnen, dan heeft ons lichaam het steeds moeilijker om die balans te bewaren.

Wij als bewonderen van dit bijzondere ‘huis’ hebben iets unieks in handen en daar moeten we heel erg zuinig op zijn, net als op onze moeders!

Deel deze tips en tricks met iedereen die wat extra energie kan gebruiken.

Ik lees graag als eerste de nieuwe blog van 2 VONK.

Geef een reactie