2VONK or NOT 2VONK

HET 2VONK! OCTOGRAM

Er bestaan tegenwoordig veel modellen, theorieën en strategieën die beweren dat het dé oplossing biedt tegen je vermoeidheid, voor het verminderen van je stress, voor het creëren van meer vreugde of voor het vergroten van je energieniveau.

Vanuit 2VONK! geloven we niet in één aanpak. Er is niet 1 oplossing of gouden formule die voor iedereen werkt. Iedereen is uniek, iedereen heeft iets anders nodig. Er zijn wel een aantal elementen die belangrijk zijn voor iedereen. En het mooie is dat al die elementen knoppen hebben om aan te draaien. Het is daarom aan jouzelf om te onderzoeken op welk moment je aan welke knoppen kunt en wilt draaien om jouw volledige potentie te benutten.

leven vol energie

Jouw unieke VONK

En wat houdt dat in “je volledige potentie”? Dit betekent dat je in essentie helemaal goed bent zoals je bent, dat is de basis. We hebben allemaal een unieke VONK in ons. De vraag is alleen: hoe laat je jouw VONK optimaal stralen? Hoe kun je helemaal JIJ zijn. Jezelf zijn als partner, moeder, broer, buurvrouw, collega, atleet, vriend of vriendin. En vanuit die innerlijke kracht doen wat jij graag wilt doen in je leven.

Zelf doen, maar niet alleen

Uiteindelijk ben jij de enige die jouw VONK kan laten stralen. Ondanks dat je zelf aan het stuur staat, hoef je het niet alleen te doen. Sterker nog, samen met anderen gaat dit veel beter! En wij helpen je graag een handje.

Vanuit 2VONK! combineren we onze ervaring en kennis vanuit verschillende disciplines, zoals bewustzijnsleer, yoga, de Traditionele Chinese Geneeskunde, ademtechnieken, reiki, sport en vitaliteit. Zo ontstaat een holistische benadering. Daarnaast hebben we beide jarenlang in de zakelijke en financiële dienstverlening gewerkt en nemen deze ervaring mee in onze aanpak. Ons doel is om jou te inspireren en ondersteunen in het optimaliseren van jouw 100% VONK! Als fundament voor deze ontdekkingstocht gebruiken we het 2VONK! Octogram. Hier komt alles op een natuurlijke manier samen.

 

Bewustzijn als basis

Centraal in het 2VONK! Octogram staat ons bewustzijn. We hebben bewustzijn nodig om aan de juiste knoppen te draaien. De kracht van jouw VONK hangt nauw samen met het maken van bewuste keuzes: wat wil je graag doen in je leven? En heb je daar de energie, tijd en vaardigheden voor?

Het 2VONK! Octogram

Het 2VONK! Octogram omvat essentiële elementen die jou kunnen ondersteunen in het volledig benutten van je potentieel. Er is geen lat. Geen verwachting. Alleen je eigen verlangen. Vanuit dat verlangen mag jij stralen, mag jij VONK-en. Het is geen toeval dat het 8 elementen zijn. Als we al deze elementen met elkaar verbinden ontstaat een achthoek oftewel een Octagon en ook een achtpuntige ster, een Octogram. Zowel een octogram als een octagon heeft mooie diepere symbolische betekenis. Een octogram drukt de wet van “oorzaak en gevolg” uit. Het gaat ervan uit dat dingen gebeuren voor een reden. Dit wordt ook wel karma genoemd waarbij oorzaak en gevolg onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Dit betekent dat je op een bepaald moment kan oogsten wat je eerder gezaaid hebt. Een octagon staat voor vernieuwing en transitie. Deze twee gecombineerd is precies wat de 2VONK! aanpak voor jouw kan betekenen.

2020 is het jaar voor jou, van jouw VONK!

We nodigen je uit om de kracht van al deze elementen te gaan ervaren. Komend jaar nemen wij je mee in deze 8 bouwstenen om te komen tot ‘Jouw 100%’. Iedere 6 weken komt een ander element aan de orde. We doen dit o.a. aan de hand van leuke challenges en blogs. 

Nieuwsgierig naar de 8 elementen en wat deze voor jou kunnen betekenen? Meld je dan nu aan voor de verdieping in het eerste element.  

Deel dit met iedereen die wat extra energie kan gebruiken.

Wij zijn Marieke en Alexandra en wij delen de passie om mensen te inspireren en de magie van de universele energie te laten ervaren.

Geef een reactie